Cum comand

1. Comanda Online

Va alegeti categoria de produse auto care va intereseaza si sa identificati din lista de piese auto, anvelope sau accesorii pe cele care sunt compatibile pentru masina pe care o detineti. Deindata ce ati gasit produsul dorit, apasati butonul „Adauga in cos’’ si veti fi directionat catre lista de cumparaturi. De aici, fie va intoarceti in magazin pentru a continua cumparaturile, fie mergeti mai departe spre finalizarea comenzii.

2. Comanda Telefonica

Poti comanda telefonic la numerele: 0728271295 de Luni pana Vineri intre orele 08:00-17:00 . Ne comunici care sunt nevoile tale si in functie de complexitatea ofertei, un consultant de vanzari iti va prelua direct solicitarea si iti va comunica telefonic toate detaliile sau va pregati o oferta care iti va fi comunicata ulterior.

3. Comanda prin Email

Ne poti trimite comanda direct pe mail, la adresa pieseautobody@gmail.com.
Te rugam sa specifici in mail ce produse doresti si Numarul de identificare (VIN) al fiecarei masini pentru care soliciti piese, anul de fabricatie si piesele corespunzatoare.
Noi te vom contacta dupa ce oferta va fi finalizata.

4. Comanda prin intermediul formularului de cerere de oferta

Oferta noastra de produse se imbogateste mereu, exista numeroase piese pe care le putem comercializa si care nu se afla inca la noi pe site. In cazul in care nu ai gasit un anumit produs in magazinul nostru online, foloseste formularul de "Cerere oferta" si iti vom face o oferta de pret pentru piesa dorita, indiferent de marca masinii.
Vei fi contactat de un operator Auto Body Clinic in cel mai scurt timp posibil si poti confirma telefonic comanda.